Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ АТ "БАНК "ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ", ЯКІ ПІДЛЯГАЮТЬ БЕЗПОСЕРЕДНЬОМУ ПРОДАЖУ ЮРИДИЧНИМ ЧИ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ

25.02.2019

АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», відповідно до Рішення Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації та продажу активів №576 від 29 травня 2019 року, знизив вартість основних засобів, які підлягають безпосередньому продажу юридичним чи фізичним особам, на 20 % (двадцять відсотків) від початкової, з29 липня 2019 року.

Продажу підлягає майно, яке використовувалось банком*, а саме:

  1. основних засобів, оціночна вартість яких не перевищує 10 мінімальних заробітних плат на день продажу;
  2. малоцінних та швидкозношуваних предметів, необоротних активів банку тощо, балансова вартість яких за відповідною групою становить менше 10 мінімальних заробітних плат на день продажу, без проведення незалежної оцінки. 

* Окрім майна, що використовується співробітниками Банку в процесі ліквідації та майна, затвердженого рішенням ФГВФО до продажу на аукціоні у складі лоту.

Для придбання майна банку шляхом безпосереднього продажу потенційним покупцям необхідно попередньо зв’язатись з відповідальним працівником Банку: Луценко Ольга Володимирівна за тел. (044) 594-83-25 та написати заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку, на адресу електронної пошти: [email protected], після розгляду якої оплатити вартість обраного майна, що оформлюється договором купівлі-продажу майна (ЗА БАЖАННЯМ) (за посиланням1,2) та актом приймання-передачі майна.

З переліком можна ознайомитись нижче:

ПЕРЕЛІК МАЙНА (за посиланням 3)

Ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж, можна за адресами:

м. Київ, вул. Поліська, 5

в період з  09.30 до 17.30  з понеділка  по  четвер, та 09.30 до 16.00 п’ятниці за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку: Луценко Ольга Володимирівна, тел. (044) 594-83-25, адреса електронної пошти: [email protected], а саме подати Заявку  (посилання 4) на отримання допуску до  приміщення.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно з приміщення банку та поверненню не підлягає.