Людям з порушення зору Звичайна версія

Земля під забудову на Печерську – на продаж виставлено 10 соток у самому центрі столиці

22.05.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

7 червня у сиcтемі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу земельної ділянки у центрі Києва. Актив, що перебуває на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит», на перші торги виставляється з початковою ціною реалізації – 38,24 млн грн.    

Виставлена на продаж земельна ділянка знаходиться у Печерському районі столиці за адресою вул. Добровольчих батальйонів (колишня Панфіловців), 43, 43/1. Неподалік – печерський ландшафтний парк та Національний музей історії України у Другій світовій війні.

Вулиці характерна садибна малоповерхова забудова. Цільове призначення виставленого на продаж об’єкту – будівництво та обслуговування житлового будинку. По сусідству розташовані консульські відділи та посольства іноземних країн. Детальна інформація про виставлений на продаж об’єкт, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням.

Початкова ціна реалізації на перших торгах – 38 244 000,00 грн.  

Перший аукціон відбудеться 7 червня у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів – ТОВ «Е-ТЕНДЕР». Заявки на участь у перших торгах приймаються до 6 червня. До відома зацікавлених інвесторів: у публічному паспорті торгів, окрім дати проведення першого аукціону, вказані також можливі дати наступних семи аукціонів.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.