Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит виробника комплектуючих для великовантажних автомобілів, у забезпечення за яким передано частину виробничих потужностей, виставлено на продаж

20.04.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

3 травня вперше в системі «ProZorro.Продажі» відбудеться аукціон з продажу права вимоги за кредитом компанії, що входить до складу потужної бізнес-групи – одного зі світових лідерів з виробництва великовантажних автомобілів. У складі групи позичальник орієнтований на виготовлення агрегатів, вузлів і деталей. Актив, що перебуває на балансі АТ «Банк «Фінанси і кредит», на торги виставляється за початковою ціною реалізації 19,73 млн грн. 

Компанія-позичальник зареєстрована на Хмельниччині, не перебуває у стані припинення і веде активну господарську діяльність. Група компаній, до складу якої входить позичальник, має замкнутий технологічний цикл виробництва вантажівок. Підприємство випускає широку номенклатуру комплектуючих для автомобільної промисловості: лебідки, гідропідсилювачі керма, гідроциліндри, проміжні опори, гаки тягові, насоси гідропідсилювача, гальмівні колодки, гальма допоміжні, амортизатори та ін.

На початок 2017 року заборгованість за договором склала 84,36 млн грн. При цьому у забезпечення виконання зобов’язань за кредитом передано єдиний майновий комплекс (частина виробничих потужностей), що використовується у поточній діяльності позичальника. Мова йде про об’єкт нерухомості, загальною площею 23 751,60 м2, устаткування, інвентар тощо. Територіально передані у заставу банку об’єкти розташовуються у м. Кам’янець-Подільський, Хмельницької області.

Детальні умови участі у торгах та публічний паспорт активу – за посиланням.

Стартова ціна лоту – 19 730 517,00 грн (без ПДВ).

Аукціон відбудеться 3 травня  у системі «ProZorro.Продажі». Організатор торгів - ТОВ «Юкрейн Проперті Групп» «OpenTender продажі». Кінцевий термін прийому заявок на участь  у торгах – 2 травня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/