Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредити, у забезпечення за якими передано цілісно-майновий комплекс м’ясокомбінату на Полтавщині, виставлено на продаж

24.03.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

12 квітня у системі «Прозорро.Продажі» відбудеться аукціон з продажу прав вимоги кредитами, що перебувають на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит». У забезпечення за договорами передано цілісний майновий комплекс працюючого м’ясокомбінату у м. Кременчук, Полтавської області.

Одним лотом на торги виставляються права вимоги за трьома кредитними договорами. Компанія-позичальник не перебуває у процесі припинення і веде активну господарську діяльність у сфері виробництва м’ясних продуктів.

Загальна заборгованість за трьома кредитними договорами на початок вересня 2016 року склала 518,98 млн грн. При цьому у забезпечення за договорами передано цілісний майновий комплекс м’ясокомбінату (м. Кременчук, Полтавська область), що складається з усього нерухомого майна, устаткування, інвентар та інше майно, включаючи транспортні засоби та права на торгівельні марки (товарний знак).

Крім того у заставі банку – виробниче обладнання, а саме: установка сушіння тип WSD 400-PC та установки коптіння WAF 300-PC. А також – товари в обороті: хвости збагачення залізної руди в кількості 20 019 852,00 тон, що територіально знаходяться на Дніпропетровщині

Детальна інформація про виставлений на продаж лот, публічні паспорти активів та торгів – тут. Ілюстрована презентація – за посиланням.

Початкова ціна продажу – 337 336 571,36 грн (без ПДВ).

Аукціон відбудеться 12 квітня у системі «Прозорро.Продажі». Організатор відкритих – ТОВАРНА БІРЖА «ПОЛОНЕКС». Термін прийому заявок на участь  у торгах – 11 квітня.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/ .