Людям з порушення зору Звичайна версія

Кредит, у забезпечення за яким передано майновий комплекс та обладнання шкірзаводу на Полтавщині, виставлено на перші торги

23.01.2017

ПРЕС-РЕЛІЗ

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на перші торги права вимоги за кредитами юрособи, що перебувають на балансі  АТ «Банк «Фінанси та кредит». У забезпечення за договорами, зокрема, передано нерухомість та обладнання шкірзаводу на Полтавщині. 

Компанія-позичальник не перебуває у стані припинення. Основним видом її діяльності є дублення та оздоблення шкіри, вичинка та фарбування хутра, а також виробництво шкіряного напівфабрикату «wet-blue». Свого часу вироблена продукція експортувалась до Італії.

На продаж виставляються права вимоги за двома кредитними договорами, загальна заборгованість за якими на початок жовтня 2016 року склала 72,26 млн грн.

У заставі банку – майновий комплекс, площею 17 823,6 м2, та устаткування шкірзаводу на Полтавщині (м. Кременчук).

Детальна інформація про активи та умови участі у торгах можна знайти за посиланням.

Стартова ціна лоту – 38 997,76 тис грн.

Аукціон відбудеться 17 лютого 2017 року у системі «ПроЗорро.Продажі». Організатор торгів – ТОВ «ІТ Контракт». Заявки на участь приймаються до 16 лютого.

Ознайомитися із матеріалами кредитних справ та деталями судово-претензійної роботи, проведеної банком, потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Інформацію про усі заплановані торги з продажу активів неплатоспроможних банків можна знайти на Офіційному сайті та на Інформаційному порталі Фонду – http://torgi.fg.gov.ua/.