Людям з порушення зору Звичайна версія

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПРОДОВЖИТЬ ВИПЛАТИ КОШТІВ ВКЛАДНИКАМ АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»

12.01.2017

Звертаємо увагу вкладників АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», які не звернулись за отриманням відшкодування через відповідні банки-агенти до 10.01.2017 р. включно, що наразі триває технологічна перерва.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (далі - Фонд) після технологічної перерви продовжить виплату гарантованого відшкодування вкладникам АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» - фізичним особам (у межах 200 тис. грн) згідно з загальним Реєстром вкладників АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ». Виплати вкладникам АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» будуть продовжені у першій половині лютого.

У зв’язку з продовженням строку виплат за загальним Реєстром вкладників надсилати листи до Фонду з індивідуальним зверненням не потрібно.

Про точну дату поновлення виплат, а також перелік банків-агентів буде повідомлено додатково на сайті Фонду - www.fg.gov.ua, на сайті АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ» - www.fcbank.com.ua, а також у відділеннях АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ».

Довідкова інформація за телефонами:

АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»: 38 (044) 495-29-00;

«Гаряча лінія з питань гарантування вкладів фізичних осіб»: 0-800-105-800 (безкоштовно зі стаціонарних  та мобільних телефонів в межах України).