Людям з порушення зору Звичайна версія

Права вимоги за кредитом компанії-лідера з виробництва молочної продукції виставлено на продаж

10.11.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

13 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом компанії, що входить по  одного із найбільших аграрних холдингів та є лідером з виробництва молочної продукції в Україні. Стартова ціна лоту – 27,49 млн грн. На торги актив АТ «Банк «Фінанси та кредит» виставляється уперше.

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, що перебуває на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит». Компанія-позичальник веде активну господарську діяльність і входить до складу одного із найбільших в Україні аграрних холдингів. Основний напрямок діяльності групи – виробництво молочної продукції.

Компанія-позичальник займає перші позиції у сфері виробництва рослинно-вершкових сумішей та у сегменті преміальної молочної продукції в Україні. Вироблена продукція виходить під кількома відомими брендами, широко представлена в Україні та експортується у понад 40 країн.

Заборгованість за кредитом, станом на 1 жовтня 2016 року, склала 43,50 млн грн. При цьому у заставі банку – адміністративна будівля, площею 2 057,8 м2 у Солом’янському районі Києва (вул. Зеленогірська). А також, земельна ділянка для будівництва, експлуатації і обслуговування адміністративного будинку площею 0,0591 га.

Крім того, у забезпечення за договором передано майнові права вимоги грошових коштів, які виникли на підставі укладеного договору поставки.

Детальніший опис забезпечення, публічні паспорти активу та торгів – за посиланням. Ознайомитися із матеріалами кредитної справи потенційні покупці можуть у кімнаті даних після підписання стандартного договору про конфіденційність.

Стартова ціна лоту – 27,49 млн грн.

Аукціон з продажу відбудеться з 11:00 до 12:00 13 грудня на електронному майданчику ТОВ «УКГ Моніторинг». На торги актив виставляється уперше. Заявки на участь у торгах приймаються до 16:00 9 грудня.