Людям з порушення зору Звичайна версія

На продаж виставлено кредит, у забезпечення якого передано комплекс з виробництва радіаторів та опалювальних систем

04.11.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

1 грудня відбудеться аукціон з продажу прав вимоги за кредитом, у забезпечення якого передано діючий цілісний майновий комплекс та обладнання з виробництва радіаторів і комплектуючих у м. Маріуполь. Актив АТ «Банк «Фінанси та кредит» на торги виставляється уперше. Стартова ціна лоту – 98,62 млн грн. 

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб виставляє на продаж права вимоги за кредитом, що перебуває на балансі АТ «Банк «Фінанси та Кредит». Компанія-позичальник входить до складу потужної бізнес-групи з виробництва автотранспорту і веде активну господарську діяльність у сфері виробництва радіаторів, опалювальних систем автомобілів, тракторів і автобусів різних модифікацій.

Станом на початок вересня 2016 року заборгованість за кредитом (тіло та відсотки) склала 218,98 млн грн. При цьому, у заставі банку – діючий комплекс, який складається з усіх видів майна, необхідний для його діяльності, включаючи будівлі, споруди, устаткування та інвентар, що розміщується у м. Маріуполь, Донецької області.  Загальна площа об’єктів нерухомості – 9 993,5 м2.

Крім того, у забезпечення за договором передано металообробні верстати та інше виробниче обладнання, у кількості 83 одиниці.   

Детальний опис лоту, паспорти активу та торгів можна переглянути за посиланням.  

Аукціон відбудеться 1 грудня з 11:00 до 12:00 на електронному майданчику ТБ «Центральна універсальна товарна біржа».

Стартова ціна лоту – 98,62 млн грн. На торги актив виставляється уперше.

Заявки на участь у торгах приймаються до 15:00 29 листопада. Ознайомитися із матеріалами кредитної справи потенційний покупець може у кімнаті даних після підписання договору про конфіденційність.