Людям з порушення зору Звичайна версія

«Бобровицький молокозавод» на аукціоні продали за ціною, що на третину перевищила стартову

14.09.2016

ПРЕС-РЕЛІЗ

8 вересня на електронному майданчику товарної біржі «Катеринославська» відбувся аукціон з продажу єдиного майнового комплексу ПАТ «Бобровицький молокозавод». Актив, що перебував на балансі АТ «Банк «Фінанси та кредит», на торги виставлявся уперше. У ході аукціону вартість комплексу зі стартових 25,00 млн грн зросла на понад третину. У результаті – комплекс було продано за 33,50 млн грн. Участь у торгах взяли 5 учасників.

На аукціон одним лотом виставлялись діючий комплекс молокозаводу, автотранспортне підприємство, комплекс «очисні споруди» та устаткування і обладнання.

Сьогодні ПАТ «Бобровицький молокозавод» є бюджетоутворюючим підприємством міста Бобровиця, Чернігівської області. Завод випускає 100-150 тонн продукції на добу при максимальній проектній виробничій потужності у 250 тонн/доба. Основними видами продукції, що випускається на заводі, є сухе молоко і масло, які реалізуються по всій Україні. Значний обсяг виготовленої продукції йде на експорт.

Тим часом,  23 вересня відбудеться продаж прав вимоги за кредитами компанії, що у минулому вели активну діяльність у фармацевтичному бізнесі. При цьому у заставу банку передано ліквідне забезпечення: нерухомість та обладнання 14 аптек у Львові та Львівській області.

А 13 жовтня відбудеться аукціон з продажу права вимоги за кредитом компанія, що веде активну господарську діяльність і є одним із найвідоміших виробників промислових акумуляторів і зарядних пристроїв у країні. У забезпечення договору передано нежитлову нерухомість, виробниче обладнання та майнові права на отримання грошових коштів за договором поставки.  

Детальніше з інформацією про заплановані торги та результати продажу активів можна ознайомитись на сайті http://torgi.fg.gov.ua/.