Людям з порушення зору Звичайна версія

ФОНД ГАРАНТУВАННЯ ВКЛАДІВ ФІЗИЧНИХ ОСІБ ПРОДОВЖИВ ВИПЛАТИ КОШТІВ ЗА ЗАГАЛЬНИМ РЕЄСТРОМ ВКЛАДНИКІВ АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ»

01.03.2016

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб продовжив термін виплат вкладникам АТ «Банк «Фінанси та Кредит» за загальним реєстром. Для отримання коштів потрібно у період з 03.03.2016 до 13.04.2016 включно звернутись з паспортом та ідентифікаційним номером до банків-агентів. Звертаємо увагу, що надсилати листи до Фонду з індивідуальним зверненням поки не потрібно (за винятком спадкоємців вкладників).

Виплати здійснюються через чотири банки (АТ «ОЩАДБАНК», ПАТ «АЛЬФА-БАНК», ПАТ «ПІВДЕННИЙ» та ПАТ «ПУМБ»), залежно від місця реєстрації проживання за паспортом, вказаному вкладниками під час укладання договору банківського вкладу/рахунку з АТ «Банк «Фінанси та кредит».

Нагадаємо, що протягом виплат у періодздійснення тимчасової адміністрації та ліквідації АТ «Банк «Фінанси та Кредит» (виплати розпочались 04 листопада 2015 року) вкладники вже отримали 9,4 млрд грн, або 89,5% від суми запланованих виплат на 10,4 млрд грн.

З детальнішою інформацією щодо виплат можна ознайомитись за наступним посиланням.