Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ЗНИЖЕННЯ ЦІНИ ОСНОВНИХ ЗАСОБІВ АТ "БАНК "ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ", ЯКІ ПІДЛЯГАЮТЬ БЕЗПОСЕРЕДНЬОМУ ПРОДАЖУ ЮРИДИЧНИМ ЧИ ФІЗИЧНИМ ОСОБАМ, НА 10% З 29.11.2018

30.11.2018

АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», відповідно до Рішення Комітету Фонду гарантування вкладів фізичних осіб з питань консолідації та продажу активів №2252 від 29 жовтня 2018 року, на 10 % (десять відсотків) від початкової, знизив вартість основних засобів, які підлягають безпосередньому продажу юридичним чи фізичним особам, з 29 листопада 2018 року.

 

Продажу підлягає майно, яке використовувалось банком*, а саме:

  1. основних засобів, оціночна вартість яких не перевищує 10 мінімальних заробітних плат на день продажу;
  2. малоцінних та швидкозношуваних предметів, необоротних активів банку тощо, балансова вартість яких за відповідною групою становить менше 10 мінімальних заробітних плат на день продажу, без проведення незалежної оцінки. 

* Окрім майна, що використовується співробітниками Банку в процесі ліквідації.

Для придбання майна банку шляхом безпосереднього продажу потенційним покупцям необхідно попередньо зв’язатись з відповідальним працівником Банку: Долюк Ольгою Володимирівною за тел. (095) 184-08-58 та написати заяву на ім’я уповноваженої особи Фонду на ліквідацію банку, на адресу електронної пошти: [[email protected]], після розгляду якої оплатити вартість обраного майна, що оформлюється договором купівлі-продажу майна (ЗА БАЖАННЯМ) (за посиланням1,2) та актом приймання-передачі майна.

З переліком можна ознайомитись нижче:

ПЕРЕЛІК МАЙНА (за посиланням 3)

Ознайомитись з майном, виставленим на безпосередній продаж, можна за адресами:

м. Київ, вул. Поліська, 5

м. Київ, вул. Поліська, 15

м. Харків, вул. Морозова, 13

в період з 09.30 до 17.30 з понеділка по середу за попередньою домовленістю з відповідальним працівником Банку: Долюк Ольгою Володимирівною, тел. (095) 184-08-58, адреса електронної пошти: [[email protected]], а саме подати Заявку  (посилання 4) на отримання допуску до  приміщення.

Придбане майно вивозиться покупцем самостійно з приміщення банку та поверненню не підлягає.