Людям з порушення зору Звичайна версія

ОГОЛОШЕННЯ ПРО ПРОВЕДЕННЯ ВІДКРИТИХ ТОРГІВ (АУКЦІОНУ) З ПРОДАЖУ АКТИВІВ АТ «Банк «Фінанси та Кредит» НА ЕЛЕКТРОННОМУ ТОРГОВОМУ МАЙДАНЧИКУ Приватне підприємство “Навчально-консультаційний центр”

30.11.2016

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб повідомляє про проведення відкритих електронних торгів (аукціону) з продажу активів АТ «Банк «Фінанси та Кредит» - прав вимоги за кредитним договором, що укладений з юридичної особою:

лоту

Номера договорів Стислий опис застави Загальна початкова ціна лоту, грн.             (без ПДВ) Публічний паспорт активу (посилання)
49 Право вимоги за кредитним договором            №64-07/МВ від 07.11.2007р.
  1. Рухоме майно - транспортні засоби:

- напівпричепи WIELTON, у кількості 77 шт.;

- сідловий тягач SCANIA, у кількості 92 шт.;

- автомобілі Ford Trasit, у кількості 2 шт.;

- автомобілі Volkswagen Caddy, у кількості 2 шт., що зберігаються за адресою: Дніпропетровська обл., Дніпропетровський р-н, с.м.т. Кіровське, вул. Лужнікова та Дніпропетровська обл., Дніпропетровський р-н, Чумаківська сільрада.

2) Корпоративні права юридичної особи.

3) Фінансові поруки фізичних осіб.

76 540 000,00 http://torgi.fg.gov.ua:80/119138

ПАСПОРТ ТОРГІВ

(умови продажу лоту № 49)

Лоти виставляються Лот №49 виставляється до продажу на перші торги
№ та дата Рішення виконавчої дирекції ФГВФО/ Комітету з питань організації продажу активів, про затвердження умов продажу

Рішення Виконавчої дирекції Фонду гарантування вкладів фізичних осіб № 2223 від 24.10.2016р.

Організатор відкритих торгів (аукціону)

Приватне підприємство “Навчально-консультаційний центр”,  код ЄДРПОУ 32461192, працює щоденно, крім вихідних, з 08.30 до 17.30,   за адресою: 36011, м. Полтава, вул. Європейська, буд. 6, тел. (0532) 56-48-97;

https://a.nkc.biz.ua

Учасники торгів Юридичні особи (фінансові установи – банки або небанківські фінансові установи, крім кредитних спілок).
Розмір реєстраційного внеску 725,00 грн., з ПДВ
Розмір гарантійного внеску 10% (десять відсотків) від початкової ціни продажу лота, але не більше 500 тис. грн.
Вимоги щодо кількості зареєстрованих учасників Відкриті торги (аукціон) не можуть вважатися такими, що відбулися, у разі відсутності кроку відкритого конкурсу (аукціону) у розрізі лотів або якщо на участь у відкритому конкурсі (аукціоні) було зареєстровано лише одного потенційного покупця.
Банківські реквізити для зарахування реєстраційного та гарантійного внесків Реєстраційний та гарантійний внески перераховуються на поточний рахунок  ПП “Навчально-консультаційний центр”             № 26003000001361 в ПАТ „КРЕДІ АГРІКОЛЬ БАНК”, МФО 300614, код ЄДРПОУ 32461192
Крок аукціону та порядок підвищення ціни 1%  від початкової вартості лоту
Порядок ознайомлення з майном

Для ознайомлення з активом у кімнаті даних необхідно подати заявку про зацікавленість у придбанні активу та підписати договір про конфіденційність. Заявки подаються в паперовому та електронному вигляді на наступні адреси:

1) ФГВФО, 04053, м. Київ, вул. Січових  Стрільців, 17 та електронною поштою: [email protected];

2) АТ «БАНК «ФІНАНСИ ТА КРЕДИТ», 01032, м. Київ, бул. Шевченка, 62, та електронною поштою: [email protected].

Контактна особа від банку з питань ознайомлення з майном Дронговська Віта Григорівна, тел. (044) 364-43-82, м. Київ, бул. Шевченка, 62,  [email protected]
Дата проведення аукціону 30.11.2016р.
Час проведення аукціону

з 10 год. 00 хв.

На початку проведення аукціону встановлюється час представлення цінових пропозицій, що складає 10 хв. від початку аукціону. Після отримання цінової пропозиції встановлюється час представлення пропозицій, що складає 10 хв. з моменту отримання останньої цінової пропозиції. У разі закінчення терміну представлення цінових пропозицій відбувається автоматичне завершення аукціону.

Адреса для доступу до електронного аукціону https://a.nkc.biz.ua
Місце та форма прийому заяв на участь в аукціоні

Прийом заяв на участь у відкритих торгах (аукціонах) проводиться на веб-сайті Організатора:

https://a.nkc.biz.ua.

 Крім того, Учасник, що подав заяву на участь в аукціоні по відповідному лоту в електронному вигляді, зобов’язаний також  направити (вручити)  в паперовому вигляді організатору аукціону та забезпечити отримання останнім за адресою: 36011, м. Полтава, вул. Європейська, буд. 6,  не пізніше кінцевого строку прийняття заяв про участь в електронних торгах (аукціоні) наступних документів:

- оригіналу заяви на участь в аукціоні, яка підписана керівником (уповноваженою особою) та завірена печаткою заявника з завіреними копіями документів, які додаються до заяви, що підтверджують можливість бути покупцем, перелік яких передбачений  Правилами проведення відкритих торгів (аукціонів) з продажу майна та активів неплатоспроможних банків в електронній формі на ПП “Навчально-консультаційний центр”  та наведений в Додатку по кожному Лоту, який розміщений на електронному майданчику  ПП “Навчально-консультаційний центр”

 https://a.nkc.biz.ua;

- договору про участь в аукціоні в двох примірниках, який підписаний керівником (уповноваженою особою) та завірений печаткою заявника, проект якого наведений в Додатку по кожному Лоту.

Прийом заяв на участь в аукціоні у електронному вигляді проводиться за адресою:  https://a.nkc.biz.ua  починаючи з 01.11.2016р.

Термін прийому заяв на участь в аукціоні

Дата початку прийому  заяв на участь в аукціоні у електронному вигляді проводиться за адресою:  https://a.nkc.biz.ua  починаючи

з 01.11.2016р. до 15 год. 00 хв. 28.11.2016р.

Кінцеві дати сплати:

реєстраційного внеску

гарантійного внеску

до 15 год. 00 хв. 28.11.2016р.

до 15 год. 00 хв. 28.11.2016р.

Обмеження загальної кількості відкритих торгів

-

Кожний учасник торгів, який реєструється для участі у торгах, приймає  Правила проведення аукціонів в електронній формі з продажу активів банків, щодо яких Фондом гарантування вкладів фізичних осіб прийнято рішення про здійснення процедури ліквідації, на Приватному підприємстві «Навчально-консультаційний центр” (https://a.nkc.biz.ua/pravila.pdf), Регламент організації та проведення торгів на електронному майданчику Приватного підприємства «Навчально-консультаційний центр” (https://a.nkc.biz.ua/reglament.pdf), які розміщені на веб-сайті організатора торгів, та зобов’язаний у разі визнання його переможцем сплатити організатору торгів винагороду за проведення аукціону.